söndag, januari 13, 2008

Fest, fest, fest...

Jag har varit på Disney on Ice. Det var inte så himla roligt. Min lillasyster och min extramamma satt med storögda blickar och klappade hårdast av alla när det var dags.

Jag har också varit på julgransplundring hos min farmor. Först så fick man en partyhatt, sen dansade vi ringdans runt farmors våning. Efter det åt vi kakor och bullar. Vi lekte en massa lekar, både barn och vuxna, det var: björnen sover, små grodorna, denna ringen den ska vandra, så går vi runt kring ett enerissnår, vi äro musikanter, raketen och hela havet stormar. Jag vann sromiga havet och fick ett litet rött munspel. Då var vi tillräckligt hungriga för att äta lunch. Vi fick korv med bröd.

Jag stod för fiskdammen. Man fick inte alltid en godispåse, ibland fick man en liten lapp med fakta om havets djur och ett "Försök igen". Farmor kom med pepparkakshuset, som barnen hade byggt på julpysslet, och så fick alla barn krasha det. Jag fick färre (men större) delar än de andra barnen. Då var klockan strax före sex, och vi åkte hem.

Mamma skjutsade mig direkt till nästa fest, farfars fru fyllde 60.

Idag ska jag på cocktailparty. (Utan att dricka några cocktails, så klart.)

Hejdå!

Dabe

6 kommentarer:

Martin sa...

Värsta partyprinsen!

Amber sa...

Ja, du är en riktig festprisse, du! Du lär ha uppträtt med violinen på gårdagens fest - modigt gjort!

Eleonora sa...

Du har då verkligen firat ut julen riktigt ordentligt!! Tänk att få vara med och krascha ett helt pepparkakshus! - det har jag aldrig fått göra. Och lekar i massor har du också fått vara med på - oj vad din farmor är påhittig!!
Visst är det synd att snön försvann så fort - men jag har hört att den kanske kommer tillbaka i slutet av januari. Vi får se - det där med vädret är så underligt och konstigt och inget kan vi stackars människor göra åt det. Jo, klä oss efter vädret förståss!

Kommer du och drar en liten truddelutt på saxofonen för mig snart?? Det skulle vara så kul att få höra dig spela.

Sköt om dig och lilla mamsen. Kram från mig.

Dabe sa...

Eleonora: Ja, jag skulle gärna vilja spela för dig.

Eleonora sa...

Hi,
Are you free on Saturday, around 12 to play a little tune for me? Or would you rather prefer another day?
Please let me know so I can arrange with saft och bullar.

extramodern sa...

Saa storogd var jag val inte, jag var mest generad och da sitter jag alltid med ett stelt leende utan att kunna slita min blick fran det som generar mig. Hander ofta nar jag tittar pa svenska tv-program ocksa.